Fruitteeltwerktuigen

ZHE Trading B.V.

Ilmer

Sinds 2015 gestart met de import van Ilmer producten, Ilmer levert u onder anderen strokenmaaiers, heftmasten en achterladers. Ilmer producten worden gebouwd en ontwikkeld in zuid-Tirol (Italië ), het hart van de hardfruitsector. Ilmer werkt nauw samen en houdt rekening met de wensen van de klant. Dit resulteert in een perfecte, functionele, professionele en hoogwaardige fruitteelt machine.

Rinieri

Medio 2017 is ZHE Trading bv de import opgestart van Rinieri fruitteeltwerktuigen.
Rinieri bouwt een zeer uitgebreide lijn aanbouwwerktuigen voor in de fruitteeltsector wat voor ZHE een mooie aanvulling is op de lijn Ilmer werktuigen. Rinieri levert schoffel-, snoei- en klepelwerktuigen.

Rink

2012 zijn we gestart met de import van Rink compoststrooiers. De Duitse Rink fabriek is in 1938 opgestart met productie van mestverspreiders in bescheiden oplage. Door de steeds grotere vraag zijn er in 1968 een nieuwe productiehallen geopend en sindsdien komen de producten uit Amtzell.

Zanon

De laatste aanvulling van onze import (2018) is het programma van Zanon. Zanon levert een uitgebreide lijn klepelmaaiers (fruitteelt/bosbouw), houthakselaars en kliefmachines.

IMPORT MERKEN VAN ZHE TRADING B.V.

ZHE Trading bv is importeur van diverse (fruitteelt)aanbouwwerktuigen. Zo leveren we; strokenmaaiers, hefmasten, achterladers, etc. van het merk Ilmer. Compoststrooiers van het merk Rink. Schoffelmachines, snoeiapparatuur, klepelmaaiers, armmaaiers en hefmasten van Rinieri. Klepelmaaiers van het merk Zanon.