Compact tractoren

ZHE Trading B.V.

BCS Tractoren

Sinds 2002 zijn wij gestart met de import van BCS producten, BCS levert een uitgebreid programma compact tractoren, tuinfrezen, kopmaaiers, zelfrijdende maaiers en aanbouwmaaiers. De Italiaanse BCS fabriek is in 1943 opgestart met productie van rijst-maaimachines, in de jaren 60 zijn ze ook twee- en vierwieltractoren gaan produceren en in de jaren 70 begon de productie van de aanbouwmaaiers. Hedendaags beschikt de BCS groep over 3 productie locaties met 800 werknemers en produceren daar 200.000 machines per jaar.

Pasquali

Om ons programma uit te breiden en completer te maken zijn wij sinds 2008 gestart met de import van Pasquali producten. Pasquali bestaat sinds 1949 en is begonnen met de 2-wiel tractoren. Dit was zo’n succes dat ze meer comfort gingen toevoegen, en zo doende als snel tot de zeer compacte 4-wiel tractoren kwamen. In de jaren 60 kwamen ze dan ook met 4-wiel aandrijving, en de diverse verschillende besturingen zoals u die vandaag de dag kent van Pasquali. Hierdoor zijn deze mini-tractoren net zo makkelijk manoeuvreerbaar als 2-wiel tractoren, maar vele malen comfortabeler te bedienen en te werken. Eind de jaren 90 zocht Pasquali een partner om de productie en ontwikkeling van zijn bedrijf verder te laten groeien. In 1999 vond Pasquali deze bij BCS en sindsdien zijn deze samen.

IMPORT MERKEN VAN ZHE TRADING B.V.

ZHE Trading bv is sinds 2002 importeur van de BCS groep.

BCS groep levert een uitgebreid programma compact 4-wiel tractoren in voorwiel- Dualsteer- of knikbesturing. Daarnaast levert de BCS groep ook tweewieltractoren, aanbouw maaiers en zelfrijdende maaiers. De producten worden onder twee merken verkocht; BCS & Pasquali.